Σχολές Μανικιούρ Πεντικιούρ και Συναφή

 

 

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΚΡΩΝ

 

 

 

ΣΧΟΛΕΣ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ

ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

ΜΙΚΑ΄S ACADEMY

 

 

Η σχολή μανικιούρ - πεντικιούρ, κομμωτικής, αισθητικής & μακιγιάζ MIKA’S ACADEMY στον Κορυδαλλό παρέχει στους σπουδαστές της την απαιτούμενη εκπαίδευση για την άρτια επαγγελματική τους κατάρτιση στο αντικείμενο των σπουδών τους.

 

Πάνω από όλα, όμως, η σχολή μας εγγυάται σε όλους επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία, την οποία τους εξασφαλίζει με πτυχίο αναγνωρισμένο από το κράτος.

 

Στον χώρο μας στον Κορυδαλλό διαθέτουμε ένα άρτια εξοπλισμένο Πρότυπο Κέντρο Εκπαίδευσης αισθητικής άκρων, προσώπου και σώματος, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και εξαιρετικά έμπειρους εκπαιδευτές.

 

Τα τμήματά μας, εκτός από την αισθητική, αφορούν σε εκμάθηση περιποίησης άνω και κάτω άκρων (μανικιούρ – πεντικιούρ), κομμωτικής τέχνης και επαγγελματικού μακιγιάζ.

 

Πιο αναλυτικά, τα μαθήματα της σχολής μας στον Κορυδαλλό περιλαμβάνουν γνώσεις για εξειδίκευση στα παρακάτω:

 

 
 
• Μανικιούρ – Πεντικιούρ • Makeup artist
• Τεχνητά Νύχια • Extension
• Gel & Ακρυλικό • Μόνιμο Μακιγιάζ
• Αισθητική προσώπου & σώματος • Eyelashes Extension
• Tattoo • Αποτριχώσεις
• Κομμωτική • Μασάζ & Μάλαξη προσώπου και σώματος

Στη σχολή μας μπορείτε να παρακολουθήσετε ολοκληρωμένα Προγράμματα σπουδών με αναγνωρισμένη βεβαίωση παρακολούθησης από τον ΕΟΠΠΕΠ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ στους παραπάνω τομείς καθώς και ιδιαίτερα, μονοήμερα - διήμερα μετεκπαιδευτικά σεμινάρια εξειδίκευσης. 

Επίσης, τα τμήματά μας είναι ολιγομελή, ώστε να δίνεται περισσότερη προσοχή στις απορίες και την προσωπική εξέλιξη του κάθε σπουδαστή, ενώ τα ωράριά μας είναι ευέλικτα.

Στη σχολή MIKAS ACADEMY εμπορευόμαστε και επαγγελματικά προϊόντα κορυφαίας ποιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο τηλέφωνο 213-0378407.

 

Σπουδάστε με τους καλύτερους, μην αφήνετε την επαγγελματική σας εξέλιξη για αύριο! 

 

 

 

Τριανταφυλλίδη

 

 

 

 

Οι Σχολές Τριανταφυλλίδη καταξιωμένες πορεύονται 30 χρόνια στη Β. Ελλάδα, δημιουργώντας παράδοση στο χώρο της εκπαίδευσης κουρέων - κομμωτών, με πρωτοποριακά τμήματα εργαστηρίων ελευθέρων σπουδών.

Το 1991 ιδρύεται η Τ.Ε.Σ. (Τεχνική Επαγγελματική Σχολή), η πλέον αναγνωρισμένη από το κράτος με προγράμματα και συστήματα σπουδών εγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας. Στην πορεία το 1990 οι Τ.Ε.Σ. μετατράπηκαν σε Τ.Ε.Ε., διαφοροποιώντας το πρόγραμμα σπουδών.

Το 1993 ιδρύεται το Ι.ΙΕΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ (Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης). Τα Ι.Ε.Κ παρέχουν μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση, είναι προγράμματα της Ε.Ο.Κ., με στόχο την εξειδίκευση για την απόκτηση Κρατικού Διπλώματος (Ο.Ε.Ε.Κ.).

Φιλοσοφία
Έχοντας ένα πρωτοποριακό τρόπο διδασκαλίας και χαράζοντας τις δικές μας γραμμές στον τρόπο εκμάθησης και πρακτικής, προετοιμάζουμε τους εκατοντάδες αποφοίτους ως σημερινούς αναγνωρισμένους επαγγελματίες.

Όραμα
Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας, συμβάλλουμε στην αναζήτηση της επαγγελματικής σας καριέρας, με αναγνωρισμένα διπλώματα από το Κράτος και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

Η εξειδικευμένη περιποίηση χεριών και ποδιών στη σύγχρονη γυναίκα αλλά και στους άντρες, έχει γίνει πλέον απαραίτητη. Σήμερα, όλα τα Κομμωτήρια και τα Ινστιτούτα Αισθητικής έχουν δημιουργήσει ειδικά τμήματα περιποίησης άκρων. Αποκτείστε λοιπόν σήμερα τις απαραίτητες γνώσεις, για να έχετε ένα σίγουρο επαγγελματικό μέλλον στον λαμπερό κόσμο της ομορφιάς.

Πρόγραμμα Σπουδών

Το πρόγραμμα σπουδών του Αισθητικού Άκρων και Ονυχοπλαστικής, απευθύνεται σε αρχάριους και προχωρημένους, οι οποίοι επιθυμούν να ξεκινήσουν μία καινούρια καριέρα στην βιομηχανία της Ομορφιάς.

Τα μαθήματα στις Σχολές Τριανταφυλλίδη διδάσκονται από εξειδικευμένους τεχνικούς με πολύ μεγάλη εμπειρία στο χώρο, και το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο έτσι, ώστε να δίνει στους σπουδαστές μας όλα τα εφόδια που χρειάζονται για να γίνουν επιτυχημένοι τεχνίτες.